Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Μιλτοσ Τεντογλου : ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ _ 12:04 σάββατο 6 μαρτίου, 2021.

Μιλτοσ Τεντογλου : ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ _ 12:04 σάββατο 6 μαρτίου, 2021.. Ξεκίνημα με τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά του, αυτός ήταν λιγομίλητος. 22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Ο μίλτος τεντόγλου έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των… μεγάλων, κάτι που είχε φανεί και αμέσως μετά τον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου, το 2018. Ο έλληνας ολυμπιονίκης είχε τάξει το χρυσό μετάλλιο στον προπονητή του για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Αρχική σελίδα αθλητικα μιλτοσ τεντογλου χρυσοσ πρωταθλητησ ευρωπησ!!ο καλύτερος ευρωπαίος άλτης του μήκους είναι ο εξαιρετικός μίλτος τεντόγλου που πήρε την πρώτη. Μάλιστα ο τεντόγλου πέτυχε την επίδοση που του έδωσε το… στίβος: Στον τελικό στεφανίδη, κυριακοπούλου και τεντόγλου.

Μητσοτάκης για Τεντόγλου: Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα πιο ...
Μητσοτάκης για Τεντόγλου: Μαζί του πέταξε όλη η Ελλάδα πιο ... from cdn.cnngreece.gr
Όλες οι ειδήσεις για μιλτοσ τεντογλου. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μιλτοσ τεντογλου από το pagenews.gr. Αρχική σελίδα αθλητικα μιλτοσ τεντογλου χρυσοσ πρωταθλητησ ευρωπησ!!ο καλύτερος ευρωπαίος άλτης του μήκους είναι ο εξαιρετικός μίλτος τεντόγλου που πήρε την πρώτη. Ο μίλτος τεντόγλου έχει καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των… μεγάλων, κάτι που είχε φανεί και αμέσως μετά τον τελικό του μήκους στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου του βερολίνου, το 2018. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα.

Είναι ένας τρομερός αθλητής και.

Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο. Ο μίλτος τεντόγλου είναι, πλέον, ο κορυφαίος αθλητής στο μήκος στον κόσμο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021 στο τόκιο, κάνοντας 8,41 στο τελευταία του άλμα στο. Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Διπλή χαρά αποτελεί για τα γρεβενά, τη γεννέτειρα του μίλτου τεντόγλου, η μεγάλη νίκη του 23χρονου αθλητή στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για μιλτοσ τεντογλου στο to10.gr. Και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων του τόκιο. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! Συγχαρητήρια στον μίλτο τέντογλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνο, έδωσε ο κυριάκος μητσοτάκης. Μηκοσ μιλτοσ τεντογλου πρωταθλητησ ευρωπησ. Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων. Ξανά πρωταθλητής ευρώπης ο τεντόγλου με κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Πέταξε στην κορυφή της ευρώπης ο μίλτος τεντόγλου!

Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Mε 19 αθλητές και αθλήτριες και αρκετές ελπίδες διάκρισης μετέχει… Ο μίλτος τεντόγλου κυριάρχησε για άλλη μια φορά στον τελικό του άλματος εις μήκος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κ23 που διεξάγεται στο γκέβλε της σουηδίας… Στο τελευταίο του άλμα και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος των ολυμπιακών αγώνων. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά του, αυτός ήταν λιγομίλητος.

ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ - CNN.gr
ΜΙΛΤΟΣ ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Στον τελικό στεφανίδη, κυριακοπούλου και τεντόγλου. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Διπλή χαρά αποτελεί για τα γρεβενά, τη γεννέτειρα του μίλτου τεντόγλου, η μεγάλη νίκη του 23χρονου αθλητή στο άλμα εις μήκος στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο.

Ο μίλτος τεντόγλου είναι, πλέον, ο κορυφαίος αθλητής στο μήκος στον κόσμο, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες 2021 στο τόκιο, κάνοντας 8,41 στο τελευταία του άλμα στο. Πέταξε στην κορυφή της ευρώπης ο μίλτος τεντόγλου! Στον τελικό στεφανίδη, κυριακοπούλου και τεντόγλου. Ξανά πρωταθλητής ευρώπης ο τεντόγλου με κορυφαία επίδοση στον κόσμο. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. «ευχαριστώ την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα κι έρχομαι τσιτωμένος στους αγώνες» (vid). Διαβάστε περισσότερα για μιλτοσ τεντογλου προκριση στο bestofyou.gr, το σύγχρονο website ευεξίας! Για μετάλλια και διακρίσεις στο τόρουν. Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Ο μίλτος τεντόγλου προσγειώθηκε στα 8,41μ. Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Ξεκίνησε το στίβο σε ηλικία 15 ετών έπειτα από παρότρυνση του πρώτου προπονητή του, βαγγέλη παπανίκου, ο οποίος τον είδε σε αγώνες παρκούρ και κατάλαβε ότι ο αθλητής διαθέτει μεγάλη αλτικότητα. Όλες οι ειδήσεις για μιλτοσ τεντογλου.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. 22:46 παρασκευή 5 μαρτίου, 2021. Ο τρομερός μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου κι ο εθνικός ύμνος ακούστηκε στο… Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. Διαβάστε περισσότερα για μιλτοσ τεντογλου προκριση στο bestofyou.gr, το σύγχρονο website ευεξίας!

PATRINAKI: RALLY ACROPOLIS 2018 : ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΟ ...
PATRINAKI: RALLY ACROPOLIS 2018 : ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΟ ... from i.pinimg.com
Ο μίλτος τεντόγλου με το τελευταίο άλμα του προσγειώθηκε στα 8,41μ. 12:04 σάββατο 6 μαρτίου, 2021. «επόμενος στόχος οι ολυμπιακοί αγώνες». Πρωτιά για τεντόγλου στο diamond league του μονακό! O μιλτιάδης τεντόγλου (18 μαρτίου 1998) είναι έλληνας αθλητής του στίβου. Μεγαλεσ διακρισεισ 04 μαρ 2019 | 07:16. Ο 20χρονος έλληνας αθλητής μίλτοςτεντόγλου με άλμα στα 8.38. Επειτα από έναν τελικό όπου… έσπασαν καρδιές ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Συγχαρητήρια στον μίλτο τέντογλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο βερολίνο, έδωσε ο κυριάκος μητσοτάκης.

Ο μίλτος τεντόγλου κατέκτησε το δεύτερο ελληνικό μετάλλιο στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Για μετάλλια και διακρίσεις στο τόρουν. Η απονομή των μεταλλίων στο αγώνισμα του μήκους έγινε λίγο. Ο 20χρονος έλληνας αθλητής μίλτοςτεντόγλου με άλμα στα 8.38. Επειτα από έναν τελικό όπου… έσπασαν καρδιές ο μίλτος τεντόγλου ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Μηκοσ μιλτοσ τεντογλου πρωταθλητησ ευρωπησ. Χρυσός ο τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Ο «ψαρωμένος» τεντόγλου άκουγε σιωπηλός τις οδηγίες του τεραστιου αυτού προπονητή και όταν τα μικρόφωνα και οι κάμερες έρχονταν κοντά του, αυτός ήταν λιγομίλητος. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μιλτοσ τεντογλου από το pagenews.gr. Ο μίλτος τεντόγλου ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο μήκος και φρόντισε να το επιβεβαιώσει στον τελικό του αγωνίσματος κατα την 2η ημέρα των αγώνων του ευρωπαϊκού. Όλες οι ειδήσεις για μιλτοσ τεντογλου. Ξεκίνημα με τεντόγλου στο ευρωπαϊκό. Αρχική σελίδα αθλητικα μιλτοσ τεντογλου χρυσοσ πρωταθλητησ ευρωπησ!!ο καλύτερος ευρωπαίος άλτης του μήκους είναι ο εξαιρετικός μίλτος τεντόγλου που πήρε την πρώτη.